Om Bilskadeshjelp AS

Vi er spesialister på reparasjon av farge- og ytre karroseriskader. Vårt verksted er på Lillestrøm, utenfor Oslo og vi håndterer kunder fra hele Oslo- og Romeriksregionen.

Kompetent og seriøs
Vi i Bilskadehjelp AS har over 20 års erfaring med alle typer biler. Vi har drevet profesjonelt med dette i en rekke år, og er spesialister innen kosmetiske skader på karroseri som riper, små bulker og skader i lakken.

Når du leverer din bil hos Bilskadehjelp AS, så kan du være trygg på at bilen er de beste hender. Med lang erfaring og godt oppdatert teknisk innsikt, så gjør vi jobben både riktig og effektivt. Det gir gode priser, og tid til skikkelig oppfølging av våre kunder. Du skal være så godt fornøyd etter besøk hos oss at når du trenger hjelp igjen, er det oss du ringer uten å tenke over det.

Vi som arbeider i Bilskadehjelp AS har bakgrunn fra en lang tradisjon innen bil, og har arbeidet med de fleste typer biler gjennom mange år. Vår firma har spesialisert seg på ytre skader, som karrosseri, lakk, farge, riper og glass. Hos oss brenner vi for bil, og å gi den aller beste tjenesten du kan få. Vi er en variert gjeng med mye kompetanse, og kan svare på det aller meste du måtte lure på innen farge og karroseri.

Vi samarbeider med Bilforhandler1  og Autoluxe
Tautvydas Dragunas
Daglig leder
John Doe
Verkstedmedarbeider 1
John Doe
Verkstedmedarbeider 1
Jobbe hos oss?
Vi er hele tiden på utkikk etter nye og kompetente mennesker, så hvis du er interessert, eller kjenner noen du tror passer, så ikke nøl med å sende oss en henvendelse på post@bilskadehjelp.no

I enkelte perioder er det mye pågang, så vi anbefaler at du kontakter oss gjennom vårt skadeskjema, slik at du er sikker på å få time når du trenger det. I spesielle tilfeller kan vi være behjelepelige på kort varsel. Ta da kontakt på telefon 46374321.
© Kopirett Bilskadespesialisten as - Produsert av Automedia AS